Over ons

Welkom op de website van hét nieuwe vakblad voor beauty professionals: Beauty Wellness Magazine. Heb jij interesse in dit jonge beautyvakblad? Vraag dan nu een proefnummer aan. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de beautybranche via dit inspirerende vakmagazine. Wij geven je een overkoepelende visie met highlights uit de schoonheidsverzorging, visagie en wellness. Het magazine verschijnt zes keer per jaar.

Je leest in Beauty Wellness Magazine boeiende artikelen en achtergrondverhalen en interessante reportages over diverse concepten binnen Nederland. Daarnaast blijf je op de hoogte van (inter)nationale trends binnen de branche. Heb jij een passie voor beauty? Dan mag je Beauty Wellness Magazine echt niet missen.

Human interest en lifestyle zijn belangrijke onderdelen in het tijdschrift, naast natuurlijk  brancheontwikkelingen, de nieuwste producten, stap-voor-stap technieken en handige tips over het gebruik van beauty tools in de salon. Praktische informatie en adviezen op marketinggebied en fiscale zaken geven jou als zelfstandige vakspecialist ideeën en handvaten om je eigen onderneming nog beter te kunnen voeren.

Beauty Wellness Magazine richt zich op jou, de professional in de beautybranche, en komt met een breed aanbod aan interessante onderwerpen. Wij geven op een heldere en toegankelijke manier inzicht op ontwikkelingen binnen de branche in de vorm van boeiende, inspirerende artikelen.

Beauty Wellness Magazine, joúw vakblad!

Maak een Gratis Website met JouwWeb