Beauty Wellness Magazine

Beauty Wellness Magazine richt zich op jou, de professional in de beautybranche, en komt met een breed aanbod
aan interessante onderwerpen. Wij geven op een heldere en toegankelijke manier inzicht op ontwikkelingen binnen de branche in de vorm van boeiende, inspirerende artikelen.

Beauty Wellness Magazine, joúw vakblad!

 

In dit nummer - 05 - 2017

Feestdagen op de loer

De tijd vliegt alweer voorbij, het ene moment ontspannen aan een lekkere frisse rosé in de zomerse avondzon
en daarna alweer volop in het werkritme en op naar de feestdagen.
In deze editie van Beauty Wellness Magazine hebben we een gevarieerd geheel aan onderwerpen voor je bijeengebracht. Hieronder tref je een greep uit de vele onderwerpen.

Voor de komende maand staan er ook nog twee beautybeurzen op het programma, Estetika Herfst in Brussel en Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray. We verwachten weer een wervelende beurs met veel nieuwe kleuren, diensten en producten voor de komende wintermaanden.

Voor nu veel leesplezier en wellicht tot ziens in Brussel of Venray!

Mail & win

Boeken

Beautybeurs

Je maakt in ieder nummer van Beauty Wellness Magazine kans op leuke prijzen. In deze editie verloot 24/7 Cosmetics een luxe Ainhoa Khrono Age Extra Rich “Love Your Beauty” pakket ter waarde van € 71,39 inclusief BTW!
Doe mee en win!

Elke vrouw is goed in ballen-in-de-lucht houden. Het is dan ook niet zo gek dat het lichaam soms gaat tegensputteren en weigert een goede dienst voor je te zijn. Stress, wisselende bloedsuikerspiegel, feestvierende hormonen en andere vervelende kwaaltjes. We kennen het allemaal wel. Helaas weten veel vrouwen niet wat ze nu eigenlijk aan deze problemen moeten doen.

 

Tijdens de najaarseditie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray in Evenementenhal Venray zal er ook weer een grote en uitgebreide keuze aan producten, diensten en najaarscollecties beschikbaar zijn binnen de beautybranche.
Heb jij 14,15 of 16 oktober al gereserveerd in je agenda?