Abonneren

Mis geen nummer en wordt abonnee

Abonnement
Wil je geen enkel nummer van jouw favoriete vakblad Beauty Wellness Magazine missen? Neem dan snel een abonnement! Het eerste jaar betaal je het actietarief van slechts € 41,50 inclusief 6% BTW in plaats van € 54,00 inclusief 6% BTW. Je ontvangt dan een jaar lang iedere 2 maanden je eigen inspirerende exemplaar. Voor België geldt een verzendtoeslag van € 6,00 per jaar inclusief 21% BTW.

Cursistentarief
Schoonheidsspecialisten in opleiding krijgen een korting van 50% op het geldende abonnementstarief van € 54,00. Je betaalt dan slechts € 27,00. Deze korting wordt over maximaal een periode van twee jaar gegeven. Bij het afsluiten van dit abonnement dient het opleidingsinstituut opgegeven te worden. 

Verzamelband
Je kunt ook een abonnement nemen met een handige verzamelband, dan betaal je naast het gekozen abonnementstarief € 11,50 extra. Voor Nederland komen daar € 7,00 verzendkosten overheen en voor België € 9,00. Wil je een losse verzamelband bestellen, dan kan dat via onze webshop.

Proefnummer

Wil je liever eerst vrijblijvend een proefnummer aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Een proefnummer is verkrijgbaar voor € 11,50 per stuk inclusief 6% BTW en verzendkosten. Dit bedrag wordt overigens in mindering gebracht op het abonnementsgeld als je besluit een abonnement te nemen. Dan is je proefnummer in feite dus gratis!

Maak een Gratis Website met JouwWeb