Adverteren

Beauty Wellness Magazine is het nieuwe geluid tussen de vaktijdschriften voor de beauty professional. Een modern, fris, glossy en onafhankelijk vakblad. Met een jonge dynamische redactie die bovenop de actualiteit zit en daarnaast een eigen kritische kijk heeft op de ontwikkelingen in de markt.

Beauty Wellness Magazine heeft de ambitie om in korte tijd uit te groeien tot een niet meer weg te denken onderdeel op het gebied van vakinformatie voor de beauty professional. De redactieformule is een uitgebalanceerde mix aan inspirerende artikelen met een focus op (inter)nationale trends, boeiende achtergrondverhalen en interessante reportages. Human interest, lifestyle en trends vormen een belangrijke peiler van het tijdschrift. Daarnaast wordt ruim aandacht gegeven aan brancheontwikkelingen, de nieuwste producten, stap voor stap technieken en handige tips en achtergrond over het gebruik van beauty tools in de salon. Verder wordt met praktische tips en adviezen ten behoeve van marketing en fiscale zaken ook de bedrijfsvoering van de zelfstandige vakspecialist niet vergeten. Het uitgangspunt van Beauty Wellness Magazine is steeds het geven van antwoord en inzicht in de vorm van heldere, toegankelijke artikelen.

Oplage en verspreiding
Beauty Wellness Magazine wordt in een oplage van 6.000 stuks verspreid onder professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. De zorgvuldig geselecteerde adressenbestanden bestaan uit schoonheidsspecialisten, wellnesscentra, spa’s en relevante aanverwante branches in Nederland en België. Het streven van Beauty Wellness Magazine is om zich binnen afzienbare tijd te profileren als het vaktijdschrift voor professionals in de beauty branche en een vaste lezerskring te verwerven door het aantrekken van abonnees. De uitgeverij is continu bezig om het adressenbestand uit te breiden en te verbeteren. Per uitgave zullen in wisselverspreiding de beschikbare adressen van potentiële abonnees worden benaderd. De edities die ten tijde van de vakbeurzen in Utrecht en Brussel verschijnen, hebben een totale oplage van in totaal 8.000 exemplaren.

Wil je jouw bedrijf ook onder de aandacht brengen van onze lezers? In de tabel vind je alle verschijningsdata voor 2018.

Voordelige tarieven
Om ook met een beperkt budget toch te kunnen profiteren van aandacht in de landelijke vakpers kun je in Beauty Wellness Magazine al vanaf € 125,00 per uitgave adverteren met een vermelding in de Beauty Business Guide. Voor adverteerders gelden voordelige duidelijke tarieven, die tot 50% lager liggen dan bij vergelijkbare vakbladen. Meer informatie of een offerte op maat? Bel ons of stuur een e-mail naar advertenties@beautywellness-magazine.nl of download de tariefkaart hieronder. Op deze tariefkaart zijn ook de advertentieformaten en de technische gegevens te vinden.

Tariefkaart Beauty Wellness Magazine 2018
PDF – 16.8 MB 44 downloads

Speciale aandacht

  • Uitgave 1: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem (20 – 22 januari)
  • Uitgave 2: Voorjaarseditie Estetika Brussel (10 - 12 maart)
  • Uitgave 2: Beauty Trade Special Utrecht (7 - 9 april)
  • Uitgave 3: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg (26 – 28 mei)
  • Uitgave 5: Najaarseditie Estetika Brussel (6 – 8 oktober)
  • Uitgave 5: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray (13 – 15 oktober)

 

Uitgave Verschijningsdatum Sluitingsdatum redactie en advertenties
1 16 januari 2018 07 december 2017
2 27 februari 2018 18 januari 2018
3 08 mei 2018 29 maart 2018
4 28 augustus 2018 19 juli 2018
5 02 oktober 2018 23 augustus 2018
6 27 november 2018 18 oktober 2018

 

Contact
Heb je nog vragen over het adverteren in Beauty Wellness Magazine? Neem dan contact op via advertenties@beautywellness-magazine.nl

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb